img_20160903_141805-1Viime viikonvaihteessa istuimme puheenjohtajien kesken alas suunnittelemaan tulevia kuntavaaleja. Tunnelma oli hilpeä. Mukana oli myös ihan uusia toimijoita Tuusniemeltä, Päivi Karinen nimittäin. Politiikka on välillä hauska harrastus, kuten totesin avauspuheenvuorossani. Se on myös kirjattuna puolueen strategiaan. Tulevat kuntavaalit teettävä töitä kaikilla puheenjohtajilla: ehdokashankinta ei joka paikassa ole helpoin homma tulevia vaaleja ajatellen. Siitä huolimatta välillä naurettiin kunnolla.

Puolueemme kannatus on vakaalla pohjalla ja sen hyvän täytyy näkyä myös meillä täällä Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa. Tituleerasin porukkaamme somessa vaalivoiton tekijöiksi, ja näinhän se on. Puheenjohtajien on tehtävä työtä, jotta oman yhdistyksen porukka saadaan virkeänä toimintaan mukaan vaalien alla ja vaalien aikana.