Kesä alkoi mukavissa merkeissä. Iisalmen kaupungin työntekijät olivat äänestäneet minut vireimmäksi kaupungin luottamushenkilöksi. Sain kunniakirjan viimeisessä kevätkauden valtuuston kokouksessa ja myös kahdelle henkilölle liput ”Karavaanarit”-näytelmään.

Kunniakirjassa sanotaan, että olen luottamushenkilö, joka kaikissa tilanteissa ajattelee Iisalmen etua ja työskentelee vilpittömästi yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Luon omalla esimerkilläni ympärilleni positiivista ajattelutapaa ja ratkaisukeskeistä kehittämisilmapiiriä. Perehdyn asioihin ja tuon omalla osaamisellani päätöksentekoon uusia näkökulmia. Kiitokset teille Iisalmen kaupungin työntekijät: kunniakirjan saaminen lämmitti sydäntä ja antoi lisää voimia.

Kesän alku toi myös uuden työn. Kun lomani päättyi ja palasin työhön 1.8. virkanimikkeeni vaihtui työkykykoordinaattoriksi ja työskentelen nyt asiantuntijana Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän henkilöstöhallinnossa aina 31.12.2018 saakka.

Syksy alkoi viime viikolla ja kohti kuntavaaleja ollaan menossa. Vihreiden kannatus on pysynyt vahvana eri gallupeissa vaihdelleen 12 %:n ja 14 %:n välillä. Hyvin kuntavaaliehdokkaiden metsästys on kuumimmillaan ja puheenjohtaja sekä Ylä-Savon Vihreissä että Savo-Karjalan Vihreissä tulee olemaan kiireiset kahdeksan kuukautta.

Syksy tuo sienet metsään. Tänään pistin oikein askelmittarin päälle, että näen paljonko sienien metsästys tuo kilometrejä. Kaikkiaan kahdella eri metsäreissulla Muru-koirani kanssa olen vaeltanut 10 kilometriä iisalmelaisia metsämaita. Saaliina kantarelleja, herkkutatteja, karvarouskuja, kangassieniä ja kehnäsieniä. Ruuaksi lohta, paistettuja tatteja ja sienisalaattia. Syksy on sadonkorjuun ihanaa aikaa. 20160901_180326 (2)